16 Mart 2016 Çarşamba

Evcil Hayvanı Olan Herkese #1

Merhabalar arkadaşlar;

Bu gün size küçük bir alışverişimden ve evcil hayvanınız varsa çok lazım olucak bir siteden bansedicem.

Takip ettiğim bir blog'da daha önce kediler için bir kaç vitaminden bansedilmişti çapkına almayı ne zamandır düşünüyordum elime fırsat geçince aldım.

Sitenin ismi zooplus çoğu hayvan türü için vitamin ve benzeri çok ürün bulunmakta.Hatta yaptığı kanpanyalarda güzel mama indirimleri oluyor sürekli.

Örnek vermek gerekirse burda petshop'tan aldığım kısırlaştırmış kedi mamasının kilosu 25 lira tahılsız mama hepiniz biliyorsunuz ki evcil dostlarımız için daha sağlıklı duydupuma göre kilosu 50 liraymış cünkü daha ben karşılaşamadım kendisiyle bulmak komik ama imkansız gibi buradaki veterinerlerde.Capkın ayda nerden baksan bir 10 kg kadar yiyor tahıllı mama 250 ye tahılsızını bulup alsak 500 e gelicek ama internette öyle güzel indirimler varki 10kg lık tahılsız
 mamanın 89 liraya alanlar oldupunu duydum bu bir çok evcil hayvan dostu için iyi bir fark bence.Ayrıca vitaminlerde önemli burada bir teyzenin kedisi koltuktan düşüp ayağını kırdı ve hayvancağız aylardır ilaçlarla iyileltirmeye çalışılıyor veteriner vitaminsizlikten demiş bunun önlemlerini önceden almalıyız o yüzden bunları düşünerek bir pet sahibi olun arkadaşlar.

Denemek için aldığım ürünlere gelirsek;



GimCat

Multi-Vitamin Paste

12 vitamin tüylerinin az dökülmesini istiyorsanız deniyebilirsiniz bizde bir deneyelim dedik işte



Top 10

Kemik gelişimi için tablet 180 adet var içinde ilk başlandığında yarım tablet kullanmanızı tavsiye ederim.


Keep off  Kedi uzaklaştırıcı

Bu alışverişe vesile olan şey işte bu ismi biraz kötü geliyor kulağa ama çapkına uzun zamandır eşyaları tırmalamama konusunda eğitmeye çalışıyoruz ki ev tırmalama oyuncakları ile doldu taştı ama koltuk kolarından vazgeçmediği gibi birde tv ünitesinde oynamaya bayılıyor ki buda pahalı bir masraf olur bize sonuçta.

Bu eğitimi daha rahat verdiren bir ürün zarar vermiyor iki şişe 100ml bir şisesi yani 200ml eğitim in yeterli oluyormuş.

Ürünleri yeni aldım.Yaklaşık iki ay sonra kullanımdaki görüşlerimi ve düşüncelerim ile bir güncelleme yapıcağım.Bu arada pet sahibi arkadaşlar sizşnde kullandığınız önerecebileceğiniz şeyler varsa tüm platformlarda reyyankoseoglu olarak ulaşıp mesaj atabilirsiniz.

Öpüldünüz canlar.Musmutlu günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder