1 Mayıs 2016 Pazar

Anneler Gününe Orjinal Fikirler

1 Mayıs işci bayramınız kutlu olsun öncelikle.

Sessiz gecen bir ayın ardından cin fikirlerim ile çok orjinal anneler günü fikirlerim ile geldim :)))

 1)Tatlı su akvaryumları

Bu konu benim için çok önemli çünkü annem tam bir  akvaryum sevdalısı.Bir çok denememiz oldu balık ve akvaryumları aldığımız yerlerden verilen bilgiler fasa füso arkadaşlar ne yazıkki.Böyle bir düşünceniz varya çok araştırma yapım.Anneniz aldığınızda mutlu olur ama önemli olan ölmeden uzun süre bakabilmek.Şunuda sakın unutmayın ki bir balığın kedi yada köpek gibi seneler alan bir yaşam süreci bulunmamaktadır.Neler araştırılmalı derseniz , şöyle sıralayabilirim.

-Akvaryumu koyucağınız yeri seçin.Böylelikle kaç lt bir akvaryum almanız gerektiğini öğrenirsiniz.

-Tür,her cins beraber yaşıyamaz yada şöyle demeliyim her balığın yaşadığı lt önemlidir bölgesini benimseyen balık cinsleri vardır.

Örneğin;
Sarı prensesler 1/3 yaşarlar en az buda yaklaşık 40 45 cm bir bölge oluyor.En rahat ve sağlıklı 300 lt yaşam sürerler.Yunusla iyi anlaşırlar cünkü aynı gölde aynı şekilde yaşayan farklı cinslerdir.

İkinci olarak tür belirleyin

-Bana göre en önemli olan son madde ise yaşayabileceği ortamı sağlıyabilmek.Lapistes bakıcaksanız canlı bitkiler kum ve düşük bir ilitre hatta bapzen hiç filtre gerek yok bile denir.Sarı prenses ise kaya parcaları yüksek bir dış filitre ve ısıtıcı ile mutlu olur.


2) Spor ayakkabı

Bunu çok duyduğunuzu biliyorum ama benim gibi çalışan  anneye verilen en güzel hediye Skechers marka ayakkabılar.Bu marka ile spor salonu için ayakkabı almaya gittiğimde fitnes ayakkabıları ile tanıştım ve aşk yaşadığım doğrudur.Ayakkabı hediyesini klasik bir hediyeden çıkarmak in bir kaç bitkise yap mum tütsü ve çicek ile güzel sıcak bir ortam hazırlayıp masaj yapabilirsiniz ama şu 15 dk olanlardan değilde hakkı ile saatlerce sürenlerinden.Nereden alıcaz derseniz kendi internet siteleri bulunmakta.





3) Fikir ise annemle yaptığım bir konuşma üzerine espiri için yapılması doğal  bir şey Kürek !!!Aldığınız ince ve güzel bir hediyenin yanında tabiykide

4) Maşaj Randevusu Alın
Hamamı ve saunası olmasını tercih edin bence topluca rahatlama sanatı gibi.


5)Yaz tatiline yer ayırtın ege yada karadeniz bu yaz güzel indirimler yapmıyor tur şirketlerindwn erken rezerve ile güzel bir avrupa turu yaptırabilirsiniz.


6)Kalıcı Makyaj

Tabiykide annenizin böyle bir hevesi olduğunu düşünüyorsanız.Annem kaş kontürü merak ediyor mesele ama araştırma delisi ve evham kralicesi olduğundan bunu ona bırakmak tercihim.

7) 3 K sevdası olan bir anneniz varsa bir an önce bir kediniz yoksa 3 K 'nın 1.K'sı olan kediyi biran önce edinin.2.K ise bir koli kitap.3K olması için ise koli koli kahve ve birazda yanında çikolata.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder